FÖRETAGET

Engagerade & Lösningsorienterade

AViDo Tech AB startades mitt i Coronan December 2020 med ambitionen att göra teknik enkelt. Hjälpa företag och användare med tekniken i deras mötesrum. Detta fortsätter vi med...

Vi älskar teknik och tycker det är roligt att göra det enkelt för användaren.


Vi har i företaget en oerhört bred kunskap. Både inom Ljud och bild men även inom IT och Säkerhet. Vi sammarbetar med företag inom många brancher och vi kan hjälpa till med det mesta, hör av er så ska vi nog kunna hjälpa varandra.

Mattias Edinge VD, Tekniker & Solution Architect

Adam Fransén Ursing heter jag och är anställd som Tekniker & Installatör på AViDo. Jag har ingen tidigare erfarenhet mer än att jag älskar Teknik, Ljud & Bild, Datorer och får alltid hjälpa personer i min omgivning när det uppstår tekniska svårigheter. Jag utbildar mig ständigt och lär mig nya saker varje dag och som Mattias säger så blir man aldrig fullärd. Jag är noggran och vill att kunden ska vara nöjd med mitt arbete när jag lämnar. Jag är alltid sugen på en ny utmaning, älskar att lära mig nya saker.

Mikael Giribaldi Tekniker & Installatör

Mattias Edinge heter jag och är grundare av AViDo Tech AB

Jag har arbetat med Ljud och bild sedan 1999 och har haft roller som Säljare, Distributör, Projektledare, Solution Architect, Operativ Chef, Tekniker, Montör och säkert några till.

Jag har bra koll på det mesta. Kan långt ifrån allt. Kan däremot lite om väldigt mycket brukar folk i min närhet säga.

Jag gillar när man håller saker enkelt och funktionellt. Så fort det ska överdrivas brukar det gå snett.

Älskar att få saker att fungera och att det är snyggt. Estetiken i rummet är en viktig parameter som tenderar att glömmas bort när man levererar teknik.


Adam Fransén Ursing Tekniker & Installatör

Mikael Giribaldi heter jag och är anställd som Tekniker & Installatör på AViDo. Jag har arbetat med AV sedan 2016 och har arbetat som DJ i större delen av mitt liv. Jag är väldigt noga med att resultatet på mitt arbete är bra. Jag gillar ordning och reda, var sak på sin plats. Bilen ska alltid vara tvättad och städad så att man hittar det man behöver. Problemlösning och programmering är oerhört roligt och det finns alltid något nytt att lära sig. Tekniken förändras ständigt och jag precis som Adam vill hela tiden lära mig mer.